Scharnierdeuren

Scharnierdeuren worden door ons geleverd in een stalen kozijn. Alles is voor u geheel op maat te bestellen. Stalen scharnierdeuren worden vaak gebruikt om tocht tegen te gaan. Ze zijn goed afsluitbaar. De scharnierdeuren die wij leveren zijn heel rank. De zijstijlen zijn 4 cm breed en 4 cm dik. De tussenstijlen zijn 3,5 cm breed. Deze maten zorgen voor een hele ranke, elegante uitstraling. U kunt zelf bepalen welk handvat u op de deuren zou willen en hoe u de glasvlakken in de deur het liefst zou indelen. Wij denken heel graag met u mee, dus in gezamenlijk overleg kunnen we het ontwerp van uw deuren geheel aanpassen aan de stijl van uw woning. Wij poedercoaten de stalen deuren standaard in alle mogelijke Ral kleuren en er zijn tevens andere kleuren poedercoat tegen meerprijs verkrijgbaar. U kunt tevens de keuze maken voor een poedercoat in fijn structuur of matte of glanzende uitvoering. Alle deuren worden standaard geleverd met gelaagd glas, u kunt daarnaast ook kiezen voor gekleurd glas en in douchewanden wordt speciaal gehard glas gebruikt.

Kijk hier naar enkele scharnierdeur projecten

  • Stalen scharnierdeur in wijnkelder

  • Stalen scharnierdeuren en kastdeuren in kleurrijk huis

  • Witte stalen scharnierdeuren met gekleurd glas

  • Stalen scharnierdeuren en stalen schuifdeuren

  • Dubbele stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeur

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn deuren die draaien om een taatsscharnier. Dit scharnier is verwerkt in de onderste stijl van de deur. De onderste stijl van deze deur is dus altijd dikker (70 of 100 mm) dan die van een scharnierdeur (40 mm). Een taatsdeur heeft dus al snel een wat stoerdere uitstraling dan een scharnierdeur. Het voordeel van een taatsdeur is dat deze twee kanten op draait. Het nadeel is dat de deur nooit helemaal afsluit en er dus lucht langs kan gaan en minder geluiddicht is dan een scharnierdeur. De taatsdeuren worden door ons in twee verschillende profielen geleverd. Op de foto’s van de projecten is het verschil goed te zien. Ook hier geldt dat u zelf kunt bepalen welk handvat u op de deuren zou willen en hoe u de glasvlakken in de deur het liefst zou indelen. Wij denken heel graag met u mee, dus in gezamenlijk overleg kunnen we het ontwerp van uw deuren geheel aanpassen aan de stijl van uw woning. Wij poedercoaten de stalen deuren standaard in alle mogelijke Ral kleuren en er zijn tevens andere kleuren poedercoat tegen meerprijs verkrijgbaar. U kunt tevens de keuze maken voor een poedercoat in fijn structuur of matte of glanzende uitvoering. Alle deuren worden standaard geleverd met gelaagd glas, u kunt daarnaast ook kiezen voor gekleurd glas.

Kijk hier naar enkele taatsdeur projecten

Schuifdeuren

Wanneer u rondom de te kiezen deuren weinig ruimte heeft en wel ruimte heeft naast de te plaatsen deur, kunt u kiezen voor schuifdeuren. Wij maken alle schuifdeuren op maat en ook hier geldt dat u zelf de indeling van de glasvlakken kunt bepalen en welke handgrepen u het liefst zou hebben. Wij kunnen voor u ensuite schuifdeuren plaatsen. U kunt er ook voor kiezen deuren langs een muur te laten weg- of openschuiven, of naast cq achter elkaar. Wij leveren de deuren vaak met een softclose systeem waardoor ze geruisloos kunnen sluiten. We kunnen de deuren leveren zonder gebruik te maken van een rail op de vloer, met speciale geleideblokjes blijven de deuren recht lopen. Schuifdeuren sluiten goed af, waardoor ze vaak tegen tocht worden gebruikt. De deuren zijn ook in alle Ral kleuren te poedercoaten, wij zorgen ervoor, dat de kap aan de bovenzijde naast de rails wordt meegespoten in dezelfde kleur.

Kijk hier naar enkele schuifdeur projecten

Overige projecten

Naast de kozijnen en deuren die wij ontwerpen en fabriceren maken we ook andere stalen producten. Voor restaurant De Basiliek in Den Haag hebben wij naast de stalen binnendeuren ook alle stalen banken mogen maken inclusief leren bekleding. Verder hebben wij voor klanten stalen trapleuningen gemaakt in de kleur van de deuren die waren gemaakt. Eigenlijk is er heel veel mogelijk voor ons om in staal te produceren. Heeft u iets speciaals dat u graag in staal zou hebben gemaakt, dan horen we dat heel graag van u!

Kijk hier voor overige projecten