Bronzen taatsdeuren in monumentaal pand

/contai

Doel van de klant

Het doel van de klant was een verbinding te creëren tussen de hal en de keuken met woonkamer. De deuren worden veelvuldig gebruikt omdat de keuken en woonkamer met name vanaf de hal en vanaf de trap boven worden bereikt. Hier wordt in - en uitgelopen. Daarom was het handig taatsdeuren te plaatsen, die beide kanten open- en dichtgaan.

  • Bronzen stalen taatsdeuren
  • Lange elegante handgrepen
  • Stalen bovenlicht met glasvlakken

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant om de hoogte van het pand ook te benutten voor de deuren en gebruik te maken van zoveel mogelijk lichtinval. Daarnaast diende de kleur van de stalen deuren bijna identiek te zijn aan de kleur van de tegels die zijn gebruikt in de keuken. Dat is gelukt. De kleur vormt een perfect geheel met de kleur van de tegels. Om de hoogte zoveel mogelijk te benadrukken en tegelijkertijd deuren te plaatsen die niet al te zwaar zouden worden, is er eerst een bovenlicht geplaatst waaronder vervolgens de taatsdeuren zijn geplaatst. De profilering loopt door, de glasvlakken zijn nagenoeg identiek. De taatsdeuren zorgen er tevens voor dat de warmte in keuken en woonkamer wordt vastgehouden.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”