Stalen pui in werkruimte met 2 taatsdeuren

/contai

Doel van de klant

Het doel van de klant was een praktische verdeling te creëren in een open ruimte waarin zoveel mogelijk gebruik kon worden gemaakt van invallend licht. Naast een kantoorruimte is een vergaderruimte gemaakt. In het gedeelte daarnaast een hoge tafel met krukken om te genieten van het fantastisch uitzicht buiten. De ruimten kunnen worden betreden door middel van twee taatsdeuren. Deze deuren zorgen voor een gemakkelijke toegang.

  • Stalen pui met 2 taatsdeuren
  • Gepoedercoat in beige metallic kleur
  • Rank profiel
  • Grote glasvlakken waardoor rustige uitstraling
  • Grote stoere handgrepen op de taatsdeuren

Wensen van de klant

Zoals boven genoemd was het de wens van de klant de ruimte zo praktisch mogelijk in te delen en daarbij zo goed mogelijk gebruik te maken van het licht. Door gebruik van taatsdeuren is het openen en sluiten van deuren heel gemakkelijk. Dit is fijn als je aan het werk bent.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”