Vijf stoere stalen taatsdeuren

/contai

Doel van de klant

In dit mooie jaren 20/30 huis in Amstelveen is aan de achterzijde van het huis een ruimte gecreëerd voor met name de kinderen van de klant. De deuren dienden wat uitstraling betreft goed aan te sluiten bij de rest van het huis en dienden praktisch te zijn. Door de verticale stijlen wordt de ruimte optisch gezien hoger. Deze profilering zorgt ook voor een stoere uitstraling, zeker met de gebruikte ral kleur 7006.

  • Stalen taatsdeuren in kleur
  • Gepoedercoat in Ral 7006
  • Aan beide zijden van de deur dezelfde profilering
  • Eenvoudige stoere handgrepen

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant in een moderne strakke ruimte 5 taatsdeuren te plaatsen. Deze taatsdeuren staan op niet al te grote afstand van elkaar waardoor er een leuk effect ontstaat. De deuren kunnen openstaan, indien gewenst en zijn ook voor de kinderen makkelijk te gebruiken omdat ze hier heen en weer doorheen kunnen lopen, de deuren draaien twee kanten op. Taatsdeuren zijn heel gebruikersvriendelijk.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”