Stalen scharnierdeuren en stalen schuifdeuren

/contai

Doel van de klant

Deze klant ging verhuizen naar een bestaande woning in de wijk Bohemen Meer en Bos in Den Haag. Dit is een wijk met huizen uit de jaren 30 tot en met de jaren 60. Het doel van de klant was stalen deuren in het huis aan te brengen geheel in stijl met de rest van het huis. De stijlen van de stalen deuren dienden gelijk te lopen met de stijlen van de bestaande houten deuren in de ensuite. Verder was het doel de kleuren van het staal samen te laten gaan met de verschillende zachte kleuren op de muur in de ruimtes van de zonnige woning en de zachte kleuren van het meubilair.

  • Stalen deuren in kleur
  • Stalen schuifdeuren in beige metallic kleur
  • Stijvolle stalen deuren in de look van de rest van de woning
  • Alle deuren met horizontale stijlen op elkaar afgestemd
  • Handgrepen op alle deuren identiek

Wensen van de klant

Naast het gebruik van de zachte kleur van het staal zorgen de scharnierdeuren ervoor, dat tocht uit de hal goed wordt tegen gehouden. De woonkamer kan nu van de eetkamer worden gescheiden met stalen schuifdeuren die geheel kunnen worden weggeschoven tussen de kasten van de ensuite. Door gebruik van een slowstop in de rails sluiten de deuren geruisloos.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”