Stalen deuren en stalen banken voor horeca

/contai

Doel van de klant

Het was het doel van de klant het restaurant op te frissen. Idee was de bestaande inrichting iets luchtiger cq moderner te maken met behoud van de unieke warme gezellige sfeer.

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant bankjes te ontwerpen met een luchtige uitstraling, waarop men goed de hele avond/middag kan zitten. De klanten moeten relaxt kunnen zitten maar ook actief aan tafel kunnen zitten om te kunnen genieten van de gerechten die ze krijgen voorgeschoteld. Er is samen met het team gekeken naar de juiste zithoogte, zitdiepte en hoogte rugkussens. De kussen ademen aan de onderzijde, waardoor klanten 'zacht' kunnen zitten. De kussens zijn van leer en kunnen goed worden schoongehouden, wat ook belangrijk is voor de horeca.
Achter in het restaurant zijn stalen scharnierdeuren geplaatst om een aparte ruimte te creëren voor speciale gelegenheden. Deze ook in de stijl van het restaurant. Er is is gekozen voor zwart gepoedercoat staal, precies bij de andere kleuren in het restaurant.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”