Stalen scharnierdeuren en kastdeuren in kleurrijk huis

/contai

Doel van de klant

De klant wilde graag zwarte stalen deuren in haar huis, waarmee ze de gang goed kon afsluiten van de hal en daarnaast wilde ze onder de trap een kast maken met stalen schuifdeuren in dezelfde uitstraling als de deuren naar de kamer.

  • Stalen zwarte scharnierdeuren.
  • Ranke stalen deurgrepen.
  • Glasvlakken scharnierdeuren gelijk aan de glasvlakken van de stalen schuifdeuren
  • Geen tocht in de kamer door stalen scharnierdeuren.
  • Gebruik van glas met speciaal folie in de kastdeuren.

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant slanke laten deuren te plaatsen in de hal van haar huis. Het interieur is strak, er is gebruikt gemaakt van veel kleur en design meubelen. De zwarte deuren dienen als eye-catcher in het midden van het huis. De stalen schuifdeuren dienden makkelijk bedienbaar te zijn en wat uitstraling betreft geheel in lijn te zijn met de scharnierdeuren.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mirtalis/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mirtalis/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279