Stalen scharnierdeur in wijnkelder

/contai

Doel van de klant

Het was het doel van de klant om een deel in dit prachtige souterrain te gebruiken als wijnkelder. De oude gewelven dienden zichtbaar te blijven. De wijnkelder diende te kunnen worden afgesloten met een sleutel en de wijnen dienden wel zichtbaar te zijn.

  • Getoogd stalen kozijn meelopend met gewelfd plafond
  • Prachtige warme kleuren poedercoat
  • Met afsluitbare stalen deur
  • Deurkruk in dezelfde kleur als deur

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant deze deur te poedercoaten in dezelfde kleur als de stalen schuifdeuren in het souterrain. We hebben een getoogd stalen kozijn geplaatst waardoor de prachtige gewelven extra worden benadrukt. In de deur is een slotkast geplaatst, de stalen kast eromheen loopt mooi mee met de lengte van het middelste glasvlak, waardoor de deur wat hoger/langer toont. De deurkruk is in dezelfde kleur als de deur gespoten.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”