Dubbele stalen taatsdeuren en stalen scharnierdeur

/contai

Doel van de klant

De klant is verhuisd naar een nieuwe woning en wilde de gang en de keuken graag door middel van staal en glas scheiden met als doel dit op een stijlvolle manier te doen waarbij een zo rank mogelijk profiel zou worden gebruikt. Doel was tevens om de tocht van de hal naar de kamer tegen te houden. Hiervoor is de keuze gemaakt voor een paneel met daarnaast een scharnierdeur. Met een scharnierdeur wordt de tocht c.q. wind goed tegengehouden. Het andere doel was een scheiding aan te brengen tussen keuken en woon- c.q. eetkamer die naast een esthetische waarde ook een heel belangrijke praktische waarde heeft. Hierdoor is de keuze op twee taatsdeuren gevallen., deze deuren kunnen twee kanten op "klappen", waardoor makkelijk met bijvoorbeeld borden en glazen heen en weer kan worden gelopen.

  • Zwarte stalen deuren
  • Taatsdeuren
  • Scharnierdeur
  • Mooie scheidingswand tussen keuken en woonkamer
  • Stijvolle look
  • Bijzondere handgreep over de gehele breedte van de deuren

Wensen van de klant

Deze klant had hele nadrukkelijke wensen ten aanzien van het ontwerp. Dat was heel leuk! Hij kwam zelf met hele mooie voorbeelden en wij hebben alles kunnen uitvoeren conform zijn wensen.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”