Witte stalen scharnierdeuren met gekleurd glas

/contai

Doel van de klant

Het doel van deze klant was om in dit bijzonder mooie appartement stalen deuren te plaatsen die wat kleur en uitstraling betreft in overeenstemming zijn met de meubels in het huis. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd. Zelfs met de kleur van het glas in de deuren is rekening gehouden. Het appartement ademt een rustige, vriendelijke en vrolijke gezellig sfeer uit.

  • Witte stalen deuren
  • Gekleurd glas
  • Stijlvol bij de uitstraling van het huis
  • Mat glas mogelijk
  • Eigen ontwerp

Wensen van de klant

De klant had een uitdrukkelijke wens voor wit gepoedercoat staal en wist ook dat er gekleurd glas in moest komen. Gezamenlijk hebben we het ontwerp van de deuren bepaald. Voor de slaapkamer is rekening gehouden met mat glas, zodat er niet direct vanuit de woonkamer naar binnen kan worden gekeken. De slaapkamer blijft licht, met een mooie rustige en vriendelijke lichtinval.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”