Beige metallic gepoedercoate stalen schuifdeuren

/contai

Doel van de klant

Het was het doel van deze klant om in een open ruimte in een souterrain de mogelijkheid te creëren van twee aparte ruimtes. Deze ruimtes kunnen op een zo makkelijk mogelijke manier met elkaar worden verbonden en zoveel mogelijk licht door laten. Er is gebruik gemaakt van een dubbele slowstop. De deuren schuiven voor de muurtjes aan beide zijden weg.

  • Stalen schuifdeuren
  • Dubbel slowstop systeem
  • Rail in kleur poedercoat meegesproken
  • Gepoedercoat in beige metallic
  • Verzonken handgrepen

Wensen van de klant

Het was de wens van de klant de stalen schuifdeuren in een kleur te poedercoaten die goed past bij de meubels in het souterrain. Een heerlijke rustige relax ruimte met kleuren precies op elkaar afgestemd. Beneden is een heerlijk sauna gedeelte, een relax kamer, een keuken met bar en een wijnkelder. Om de relax kamer te kunnen scheiden van de keuken met bar en wijnkelder is gekozen voor schuifdeuren die makkelijk en geruisloos open en dichtgaan.

Wilt u een soortgelijk project?
Neem dan contact met ons op.

Wij werken als volgt:

We kunnen op basis van tekeningen of foto’s met afmetingen een offerte voor u maken. In de offerte staan de verschillende soorten handgrepen en het profiel dat we gebruiken. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor de indeling van de glasvlakken, de soort handgreep en de kleur van de poedercoat. Alles is op maat te maken geheel volgens uw wensen. Als de offerte een opdracht wordt komen we altijd bij u inmeten als wij bij u komen plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat de aannemer bij u plaatst, dan krijgen we van uw aannemer de definitieve maten door.
De levertijd is op dit moment 6 tot 8 weken na goedkeuring van de definitieve tekeningen.”